VÄLKOMMEN HEM TILL MIG

 
När jag flyttade till Göteborg för 1,5 år sedan så flyttade jag in i ett korridorsrum i ett studentboende på dryga nittonkvadrat men i höstas fick jag äntligen flytta in i en etta i Johanneberg och det kändes skönt att få slippa gemensamt kök och orange plastmatta till golv. Börjar komma i ordning men har lite mer småsaker att fixa men såhär ser det ut hemma hos mig. 
 
Precis när man kommer in ser man köket som är ganska litet och på en hylla vid matbordet har jag satt upp Håkans "Ps lycka till ikväll" som jag fick av Emma i gymansiet och bakom skymtar en LP av Carola som jag fick i present av Gabbi för ett par veckor sedan. Bredvid står en fotobok över 2015 som jag har gjort årligen sen fyra år tillbaka. 
 
I köksfönstret står en "Göteborgs kex" låda som jag hittade på en second hand i Majorna för några månader sen och den matchar oroväckande noga med kaklet och skåpsluckorna som går i dessa eminenta färger. Har också buckrat på med ljus som jag ställt i förbrukade flaskor. 
 
I vardagsrummet/sovrummet har jag soffa och bord som jag köpt på Jysk och på bordet har jag ljusstakar som jag snott hemifrån. 
 
Klädställningen är nästintill min bästa inredningsdetalj för den skapar volym i rummet och bredvid har jag en byrå från Ikea som även agerar som barbord. 
 
Ett av fönsterna agerar som bokhylla och bredvid står en monstera som jag fick av Hanna som tack för att hon fick bo här en vecka vilket var himla gulligt. 
 
Sen bredvid sängen har jag införskaffat en trälåda som agerar sängbord och just nu förvarar jag bok, kräm och gammalt quizprotokoll från helgen där. Och så ser det lite ut hemma hos mig. 
 
 
 
#1 - - Sandra Leone:

Så himla fin lampa på sista bilden. Var kommer den ifrån?

Svar: har faktiskt köpt den på clas ohlsson!
whiskeysour.blogg.se

#2 - - Emilia:

Så fint!

Upp