BILDLISTAN

 

En bild på en plats jag älskar:

Paris och framförallt utsiktsplatsen i Montmartre, saknar den staden så innerligt. 
 

En bild på ett tillfälle jag kände mig snygg:

En bild från förra året när jag hade på mig min favvoklänning som jag alltid känner mig fin i. 
 

En bild då jag kände mig glad:

På Way out west i somras då jag blev mer och mer pepp/sprallig/lycklig ju längre dygnet gick. 
 
En bild på en bra dag i mitt liv:
En bild från maj 2015, det var försommar och jag bodde hos Betsy under den helgen och vi hade årets första picknick vid Skansen Kronan och gick på konsert på Pustervik. 
 

En bild på när jag var ledsen:

En bild från september för 2,5 år sedan när jag var ledsen, svag, trött och vilsen.  
 

En bild på någon jag beundrar:

Min kompis Martina som är vettigare och smartare än de flesta jag känner. 
 
En bild på någon jag tycker om:
Två favvogingers, älskarom!
 
En bild på ett oförglömligt ögonblick:
En bild från Håkans första konsert på Ullevi då jag hade min starkaste konsertupplevelse och hela dagen var bara helt sommar och göteborgsklyschig. 
 
En bild på något du älskar:
Rosa sommarnätter när solen inte går ner.
 

En bild på en favoritaktivitet:

Att hänga med bästisar på festival. 
 

FOGGY DAYS

 
 
I lördags var hela Göteborg täckt av en tjock dimma och efter lunch tog jag spårvagnen till Majorna där jag mötte upp Hanna. Vi strosade runt i second handbutiker kring Mariaplan och promenerade sen mot Ekedalsgatan.
 
Kikade runt i Fabriken där vi trånade efter fina möbler som vi inte hade råd med och sen gick till butiken bredvid som är göteborgsklyschig och himla mysig. Kollade på coola jackor men kom därifrån med en tygväska vilket inte är fy skam. 
 
När vi kände oss klara med butiksröjandet så promenerade vi nästan runt hela majorna på jakt efter ett fik men inget kändes hundra procent bra så vi tog vagnen tillbaka till Mariaplan och satte oss på Matería. Resten av dagen spenderades med nyårsgänget på förfest innan det blev mer stim och knäpp dans på en australiensisk pub. 
 
 

VÄLKOMMEN HEM TILL MIG

 
När jag flyttade till Göteborg för 1,5 år sedan så flyttade jag in i ett korridorsrum i ett studentboende på dryga nittonkvadrat men i höstas fick jag äntligen flytta in i en etta i Johanneberg och det kändes skönt att få slippa gemensamt kök och orange plastmatta till golv. Börjar komma i ordning men har lite mer småsaker att fixa men såhär ser det ut hemma hos mig. 
 
Precis när man kommer in ser man köket som är ganska litet och på en hylla vid matbordet har jag satt upp Håkans "Ps lycka till ikväll" som jag fick av Emma i gymansiet och bakom skymtar en LP av Carola som jag fick i present av Gabbi för ett par veckor sedan. Bredvid står en fotobok över 2015 som jag har gjort årligen sen fyra år tillbaka. 
 
I köksfönstret står en "Göteborgs kex" låda som jag hittade på en second hand i Majorna för några månader sen och den matchar oroväckande noga med kaklet och skåpsluckorna som går i dessa eminenta färger. Har också buckrat på med ljus som jag ställt i förbrukade flaskor. 
 
I vardagsrummet/sovrummet har jag soffa och bord som jag köpt på Jysk och på bordet har jag ljusstakar som jag snott hemifrån. 
 
Klädställningen är nästintill min bästa inredningsdetalj för den skapar volym i rummet och bredvid har jag en byrå från Ikea som även agerar som barbord. 
 
Ett av fönsterna agerar som bokhylla och bredvid står en monstera som jag fick av Hanna som tack för att hon fick bo här en vecka vilket var himla gulligt. 
 
Sen bredvid sängen har jag införskaffat en trälåda som agerar sängbord och just nu förvarar jag bok, kräm och gammalt quizprotokoll från helgen där. Och så ser det lite ut hemma hos mig. 
 
 
 
Upp