RECENTLY

 
Helgen har som vanligt sprungit förbi och jag har varit på olika äventyr och mycket tid har spenderats på dansgolv. Tänkte nu visa ett gäng bilder som tagits i telefonen de senaste veckorna. 
 
1. Hade återträff hos Anna med psyktjejerna som jag kallar dem. Vi hängde konstant förra våren så det var himla härligt att hänga igen. 2. En söndagsmorgonen när jag låg i sängen och stirrade ner i golvet. 3. Anna på bussen påväg till Jazzhuset. 
 
4. Oliwer och Gabbi på Beijing8 förra helgen. 5.Först hade vi varit på utställning på museet.  6 Nomnom!
 
7. Solen har varit framme en del i veckan och om man stått lutad mot solväggen så har man kunnat låtsas att det är vår. 8. En selfie på toan i skolan, insåg att jag läskigt mycket 90-tals klädd och förevigade. Om någon sagt till mig att jag skulle klä mig så för fyra år sedan hade jag skrattat rakt ut. 9. Fina Gbgklyschan!
 
10. Dansade till Little Jinder på Pustervik i fredags vilket var superdansigt och kul. Kände mig på 14 år när jag blev överlycklig att hon tog min hand när jag sträckte fram den. 11. Mitt gäng för kvällen! 12. Försökte ta bild på toan men var svårt pga klotter. 
 
Och igår var vi på Sticky Fingers och firade Hanna som fyllde 24 år och vi tog över dansgolvet och dessa pangpersoner går i min klass, så glad för det!
 
#1 - - Sandra Leone:

Fy vad fint allt det här är!

Upp