BITAR UR EN LÖRDAG OCH MÅNDAG

 
I lördags var det strålande sol för första gången på veckor så jag begav mig ut tidigt och blev oroad om jag hade glömt att stänga av spisen men tänkte att jag inte skulle vara ute så länge så det gjorde inte så mycket, men det blev inte riktigt så. 
 
Mötte upp Vilma i Linné och gick sen till Kafé magasinet och snackade om allt från frisyrer, tanken på att flytta utomlands och om hurvida vi lever i en tid då det är lätt att ändra sig med tanke på internet men att vissa beslut inte går att ta tillbaka med tanke på alla debatter om omval och att människor ändrar sig i åsikter när det redan är försent. Och att hur viktigt det är att plugga och lära sig om alla olika politiska lägen inför valet nästa år. Vi promenerade sen till stan och fikade och kollade second hand innan vi skildes och jag begav mig vidare. 
 
Till Göteborgs konstmuseum där Oliwer och Gabbi var mitt sällskap. Tove Janssons utställning öppnade den dagen så vi spatserade omkring och tittade på hennes verk, kramdes med mumintrollet och läste saga i ett kuddhörn. Sen gick vi till Bejing8 och käkade innan vi gick hem till Gabbi och drack äckliga drinkar och hängde med annat härligt folk innan vi gick vidare till Folk och hängde där resten av kvällen och det hela slutade med att jag kom hem klockan fyra. 
 
Idag var också himlen klar och efter jag käkade frukost gick jag ut på en promenad och om man tittade mot takåsarna och himlen kunde man nästan tro att det var vår. 
 
Käkade sen lunch och tittade på Girls innan det var dags att promenera till skolan. Ser mer eller mindre ut såhär varje dag nu, antingen höga jeans eller kostymbyxor, tischa och päls under jackan för det är så kallt. Verkligen lifehack att ha jacka under jacka på vintern. Spenderade resten av eftermiddagen i skolan. Vi hade föreläsning i ekonomi och sen satt jag kvar och plöjde vetenskapliga artiklar innan jag tackade för mig. 
 
Sen blev det mörkt och jag promenerade cirka fem minuter till Holy Cow. 
 
Och där hade jag bestämt träff med Martina. Vi käkade hamburgare och pratade om livet i dåtid, presens och framtid vilket var supermysigt. Tycker så mycket om henne. Och det var ett recap för denna gång. 
 
Allmänt | |
Upp