LIST ABOUT 2017


Var
 2017 bättre än 2016? 
De är nog ganska likvärdiga men skulle nog ändå säga att 2016 var snäppet bättre. 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har väl gått lite upp och ner men överlag har jag mått bra med lite svackor där och då under hösten. 
 
Vad har fått dig att må bra? 
Att jag har blivit bättre och bättre på att ta hand och vara snäll mot mig själv och därmed tar tid för sånt som jag mår bra av. 
Största framgång?
Jag har gått halva min utbildning vilket är ganska stort i sig? 
Något som gjort dig riktigt glad?
Resorna och mina kompisar som lättar upp det mesta i livet. 
Har du gjort något som du aldrig gjort innan?
Jag har varit i Ungern, druckit golden tequila och kastat glas mot husväggar. 

Vilka länder besökte du?
Ungern, Frankrike och Spanien. 
Har du något nyårslöfte?
Jag har inte reflekterat över nyårslöften alls men jag vill resa mer! 
Hur var din sommar?
Sommaren var väldigt fin med eminent umgänge, festival,  häng vid saltholmen, nätter vilda som vildkatter och sommaren avslutades med en vecka i Frankrike. 
Vilken månad var den bästa?
Kan inte bestämma mig för en men gillade maj, juni och augusti allra mest. 
Vilka datum från 2017 kommer du alltid minnas?
Jag är väldigt dålig på datum men finns flera saker över året som jag alltid kommer minnas. 
Hur skulle du beskriva din stil 2017?
Min stil har inte förändrats megamycket iår så fortfarande monokrom, minimalitisk med inslag av raff och olika material. Jag har dock börjat utvecklas när det kommer till smink vilket kanske räknas inom denna kategori? 
Vilka musikala upptäckter har du gjort iår?
Chance the rapper, 070 shake, Parham och Jireel. 
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2017?
Årets tre roligaste fester? 
Way out west, sittningen i början av terminen och någon av sommarens alla fester. 
Vad gjorde du på din födelsedag?  
Hängde i skolan och skickade in projektarbete följt av middag på mañana. 
Vem saknade du?
Wilma. 
Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra, öl och mat. 
Bästa konsert?
Frank Ocean, Lorentz och Mø på Way out west! 
Bästa köp?
Alla upplevelser.  
Bästa bok? 
Ett litet liv av Hanya Yanagihara och Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg.
Bästa serie? 
Jag har kollat på många serier iår men mina bästa var Big Little Lies, Stranger Things och Vår Tid Är Nu. 
Bästa album?
Lycka till - Lorentz och Lust for Life - Lana Del Rey 
Vad ser du mest framemot 2018? 
Längtar väldigt mycket till sommaren och även ett par halvt planerade resor. 
 
 

2017 THROUGH MY PHONE

 
Året lider ju mot sitt slut och tänkte därför göra en liten sammanställning över året via de bilder jag tagit med min telefon. Det var varit mycket skratt, fest, resor men också en del sorgligheter men de stunderna är inte lika dokumenterade som de roliga så häng med på ljusglimtarna över året. 
 
1. I början av året bodde jag i en annan lägga och den såg ut på det sättet. 2. I januari hade jag återträff med mitt gamla psykgäng som jag kallar dom eftersom vi pluggade psykologi ihop vilket var supermysigt och kul. 3. Den kvällen fortsatte sen på Jazzhuset och här är Anna påvägen dit. 
 
4. Matilda hade klassfest i hennes kollektiv när vi hade lämnat i terminens första tenta och den kvällen fortsatte sen med stökig dans på Nef. 5. Jag på second hand i Majorna. 6. Hanna fyllde 24 vilket vi firade på Sticky fingers och då tog vi en fabulös gruppbild på toaletten. 
 
7. Det började bli vår och jag hängde undan mina vinterjackor och kunde gå runt i tunnare kappor och kavajer. 8. Längtar också efter snustorr vårasfalt. 9. I början av april hängde vi på Bar Robustas uteservering och drack billig aperol och man behövde inte ens ha jacka på sig. 
 
10. I maj åkte jag och sju fantastiska personer till Budapest och levde life i fem dagar. 11. Maja och Hanna på den grönaste innergården. 12. Oliwer på takbar. 
 
11. Gabbi och jag på Szimpla Kert. 12. Bli salongs på billiga drinkar på takbar med eminenta personer = min bästa grej i livet. 13. Taggad på semester. 
 
14. Det var försommar när vi kom hem och jag hängde på Skansen Kronan med Betsy och Vilma. 15. Kände mig krispig i vita volanger. 16. Var på djungeltrummanevent med Ebba, Océanne och Hanna och drack gratis öl i majsol, typisk fin grej. 
 
17. Fick sommarlov och firade det på Beerblioteks bryggeri i Sandarna med detta gäng där vi även skapade vår egna uteservering. 18. Dagen efter var jag på födelsedagsfest som ägde rum på världens största balkong med utsikt över halva stan. 19. Dansade sen hem i morgonljus. 
 
20. Sommaren fortsatte i full fart och jag hängde mycket med Hanna, antingen vid röda sten eller vid havet. 21. Jackfria kvällar bestod av mycket öl och kompisar. 22. Var på Majas i Varberg och spelade rundpingis och drack dyr öl i plastglas. 
 
23. Det blev augusti och way out west och Hanna och jag var mycket peppade under första dagen. 24. Gruppbilder är mycket viktigt. 25. Gabbi och jag under Vince Staples innan jag blev halvt mosad i en moshpit.
 
26. Några dagar efter way out west åkte jag till Nice med Gabbi vilket var hundra procent magiskt. 27. Gabbi i gamla stan. 28. Gjorde inte mycket mer än att bada, äta caprese och sola. 
 
 28. En av mina bästa festkvällar iår var när vi hade sittning med programmet i slutet av augsti,klädtemat var canadian suit, alla dansade, drack och snodde öl och levde sen life på otagliga barer runtom stan. 29. Tentaplugg på frilagret. 30. En annan extremt kul kväll som började med aw på yaki med snygga kompisar innan vidadre röj på hoki moki och bee. 
 
 31. Var och hälsade på Emma och Betsy i Stockholm och när man är på weekend är cava obligatorisk fika. 32. Hilda, Gabbi och jag på Hops under tentafirande. 33. Var på Lorentz en torsdagskväll och sen åkte vi till andra lång och Gabbi va mucho peppad. 
 
 34. Aint nobody messing with my clique. 35. Annika och jag under en stökig natt på yaki-da. 36. Avslutade skolåret med julfest med programmet och man kunde nästan tro att vi var sponsrade av tuborg. 
 
 
 

LAST DAY OF SCHOOL

 
Idag ringde klockan tidigt då jag hade terminens sista skoldag som började klockan nio ute på Lindholmen så den lille väckarklockan ringde redan strax efter sju. Steg upp och åt gröt med massa kanel och fixade mig snabbt innan jag virade in mig i massa kläder och började färden till ön. 
 
Hoppade av vid Vasaplatsen för att byta till buss och solen var påväg upp och efter idag blir det ljusare och ljusare för varje dag som går, vilken härlig grej va! 
 
Mötte upp Maja och Hanna på bussen och sen gick vi till Rise för ha workshop i gamification. Skapade coola grejer och kramades med klassisar som man ej kommer träffa på ett par veckor vilket känns sorgligt trots att det ska bli skönt att inte befinna sig i skolmiljö på ett tag. 
 
Efter skolan åkte vi in mot stan och jag fick smak efter någon form av dryck för att fira jullov trots att vi har två tentor över "lovet" vilket Ebba, Hanna och Maja också var peppade på så först tog vi en liten tur på stan och jag tvingade dom att posera framför domkyrkan, riktiga gulliga kompisar!
 
GBG <3 <3 
 
Och sen hamnde vi här på Studio Hpksm som kanske ändå är stans mysigaste bar. 
 
Vi köpte rödvin och fick skumtomtar på köpet, bra deal! 
 
Och så hängde vi här ett tag och recpade terminen i form av terminens otippade, stelaste, roligaste, konstigaste osv. Sen packade vi ihop oss, kramades hejdå och nu befinner jag mig i soffan och kollar på one tree hill vilket jag tänkte göra resten av kvällen. 
 
 
Upp