I MINA NYA KVARTER

 
Uppdateringen här är inte den bästa nuförtiden men ställer inte så mycket krav på sommaren så inläggen får komma lite sporadiskt. I helgen flyttade jag ur läggan i Johanneberg och flyttade in i en 44 kvadratslägenhet i Haga som jag har första hands kontrakt på , så länge jag pluggar då men det känns kalasbra! Så i lördags slet vi med att lyfta upp säng, soffa och massa lådor för tre våningar utan hiss men det gick över förväntan trots att jag inte svettas så på flera månader. 
 
Lägenheten är numera ganska tom men ska visa mer när jag fått in matbord och diverse nödvändigheter. I söndags gick jag iallafall ut för att möta Vilma för att äta frukost på Bar Robusta som nu ligger jättenära mig vilket känns härligt på alla vis. Vi skildes sen åt och jag gick hem, skickade in en tenta och lämnade tillbaka lägenhetsnycklar innan jag hoppade på vagnen till Korsvägen för att möta upp Hanna för att se Håkanutsällningen på Liseberg. 
 
Efteråt åkte vi mot Linné för att ta en kaffe men den idén byttes senare ut mot öl och chirre.
 
Att detta är mina nya kvarter <3
 
Hanna, livs och ölnjutaren. 
 
Gick sen hem och hoppade på tåget söderut för att jobba mina sista pass för den här sommaren, nu är det bara två pass kvar innan jag tar ledigt för resten av augusti och inleder den på way out west! 
 
#1 - - Emilia:

Grattis till nya läggan, i Haga dessutom - drömmen ju!
Skriver återigen, men tycker så himla mycket om din blogg Anna! Uppdaterar flera gånger om dagen för att se om det är något nytt eller så kikar jag bland dina äldre inlägg.

En favorit helt klart iallafall! :)
Kram!

Svar: Åh tack så mycket Emilia! Dina kommentarer gör mig verkligen så glad! KRAM!
whiskeysour.blogg.se

#2 - - Hemma Hos Felicia:

vilka härliga kvarter du kommer strosa i!! Underbart!

#3 - - Celine:

Ser så mysigt ut!

#4 - - Hanna:

Vill se apartment tour!

Upp