SISTA DAGEN PÅ WAY OUT WEST

 
För några veckor sedan var det ju Way Out West och efter en seg morgon gjorde vi oss redo för sista dagen. Gänget och jag mötte upp Nicco på Burgersson för att återhämta oss på bästa sätt innan vi gick till systemet och sedan till min lägga för att pimpla vin och gt innan det var dags att gå till området för att se Oskar Linnros. 
 
Sista dagen bjöd på regn för det kan inte vara Way out west utan minst ett monsunregn men Nora och jag var peppade ändå. Tipset är ändå att ha tunna kläder som torkar lätt samt huvudbonad som skonar frippan lite. Tog inte så mycket bilder denna dag men här är innan vi ska gå runda för att sno åt oss sponsorgrejer och dansa till 25, Från och med du och Från Balkongen. 
 
Sen kom hällregnet på riktigt och vi sprang till Linnétältet. 
 
Johanna var peppad <3 
 
Hängde här nästan hela kvällen, slölyssnade och drack öl innan vi dansade till Stor. 
 
Denna glada bilden på Gabbi var avrunda denna festival som sedan följdes av en magisk Lana del Rey som jag velat se i flera år, ända sen hon släppte Born to die när jag gick i tvåan i gymnasiet. När spelningen gick mot sitt slut klämde vi in oss i en spårvagn och efter lite slit och köande kom vi till Bananpiren där vi dansade till Mwuana och hängde runt innan vi kom hem vid fyra och Way out west var över för detta året. Älskade festival. 

EN DAG I NICE

 
Gabbi och jag spenderade fyra dagar i Nice innan fyra av hennes vänner från Skåne anlände efter att de hade varit runt och rest i Italien. Morgonen efter de hade kommit fram dukade vi upp till brakfrukke. 
 
Basilika, frukt, kokosyoughurt och chokladflingor är måste på semestern. 
 
Sen spenderades restev av dagen på stranden och vi gjorde inte så mycket mer än att bada, sola och spela kort varvat med M.I.G. Jag är ett enormt fan av semesterlivet. 
 
Också fan av turkost vatten. 
 
På kvällen efter att vi druckit drink på ballen vandrade vi ner mot stan för att äta middag.
 
Fia. 
 
Det skånska panggänget. De släpper också album i oktober. 
 
Vi promenerade genom smala gränder och smågator tills vi kom fram till ett litet hak där vi skulle äta moules frites vilket var en riktig fröjd för smaklökarna. 
 
Skål för Frankrike och god mat! 
 
Och kall öl i trettio graders värme!
 
Nam nam!
Och så satt vi här och hängde, snackade och berättade knäppa historier för varandra och efter många Skåneanekdoter kan jag nu allt om Helsingborgsbefolkningen. 
 
När vi ätit upp gick vi en promenad och vi köpte gelato som var bland det godast jag ätit i livet ungefär och sen klämde vi in oss i en liten taxi och somnade kort därefter. 
 
 

FREDAG PÅ WAY OUT WEST

 
 
För två veckor sedan var det Way out west och på fredagen vaknade jag upp i min lägenhet med ett knippe kompisar och efter att ha käkat lite frukost och druckit lite mimosas begav vi oss mot Vasa till Gabbi som hade brunchförfest. 
 
Nya och gamla vänner, bästa kombon ändå! 
 
Gabbi Möller = Hostest with the mostest 
 
 
När mimosan var uppdrucken och snörade vi på oss skorna och hoppade på spårvagnen till Linnéplatsen för att pimpla cava utanför området och alla var mucho pepp. 
 
Hanna kom förbi som hade vart effektiv och sett både Jonathan Johansson och Jens Lekman. När klockan närmade sig 17 gick vi in på området för att dansa till Vince Staples i Linnétältet, vi dansade, sjöng och var med i moshpits vilket resulterade att jag föll på rygg och blev halvt nertrampad och fick därmed enorma blåmärken på armbågen och armen men jag tyckte ändå att jag såg rätt ball ut. När konserten var slut satte vi oss på en gräsplätt för att återhämta oss innan det var dags för nästa spelning. 
 
För att dansa till MØ som var panikdansigt, euforiskt och hetsigt på alla sätt. Missade hennes spelning 2014 för jag priortierade att dricka cava i solen men glad att jag inte gjorde en repris detta året för det var lätt topp fem. 
Miguel och jag var pepp! 
 
<3 <3 
 
När konserten var slut hänge vi runt lite på området innan vi gick hem till mig för att hämta mer öl och bubbel för att möta upp andra kompisar utanför området. 
 
Vi hittade såpbubblor.
 
När vi mörkret började falla gick vi in på området och tog en bandbild och jag kallar denna popgrupp för "Norrlands guld och spexiga outfits". Vi släpper Ep i oktober. 
 
Vi gick sen ut till Dungen där vi dansade i tung dimma. 
 
Och blåste såpbubblor. 
 
Denna omgivning och denna festival ändå. 
 
Dessa är de sista knäppta bilder denna dag, vi gick sen till Azalea där The xx spelade så vi tittade några låtar innan vi gick över till Flamingo för att dansa loss och nästan dö till Major Lazer. När slottsskogen stängde hoppade vi på vagnen som med lite meck tog oss till Bananpiren och så spenderade vi resten av natten med att dansa till 070 Shake vilket var hetsigt på de bästa av sätt.  
 
 
 
 
 
Upp