BABY PUT ON HEART SHAPED SUNGLASSES CAUSE WE ARE GONNA TAKE A RIDE I DON'T WANNA LISTEN TO WHAT THE PAST SAYS I HAVE BEEN WAITING UP ALL NIGHT

 
 
Hej kompisar! 
 
Under de senaste dagarna har jag försökt återhämta mig från Way out west genom att hänga med kompisar och äta diverse goda grejer, och jag blir alltid melankolisk efter Way out west för det blir mer påtagligt  att sommaren lider mot sitt slut. Det här har varit en knäpp och rolig sommar som har sprungit fort och gått långsamt på samma gång men så känns det ju allitd på något sätt. Dock ska jag nu krama ur den på riktigt då Gabbi och jag snart ska mötas upp vid Kungsportplatsen och ta bussen till flygplatsen och så ska vi spendera nästkommande vecka i Nice vilket ska bli helt underbart.
 
 
 
 
 

FIRST DAY AT WAY OUT WEST

 
Det har verkligen inte varit en ordinär helg för det har varit Way out west, bättre än alla nyårs och midsommarfester i livet. I torsdags var det äntligen dags och mitt crew och jag begav oss till området för att dricka bubbel, öl och gt. 
 
Johanna, Hanna och Anna, det nya bandet i stan. 
 
Jens och Kristine va där!
 
Och Julia bland annat + massa andra göttiga människor. 
 
När cavan inte fanns i flaskan längre utan pulserade runt i kroppen gick vi in på området för festivalens första spelning. 
 
 Hip-hop i Linnétältet är en av mina bästa kombinationer och nu stod Danny Brown på schemat. 
 
Vi sprang in i Oliwer. 
 
Vi hetsdansade, var med i moshpits,  hittade syskon och fler kompisar. 
 
 
Efteråt begav vi oss till ölområdet som är magiskt när det är 25 grader, eftermiddagssol och bra konserter i bakgrunden.  Här hängde vi, drack öl, åt pad thai och dansade till Migos. 
 
 Drömpersoner i drömmlijö!
 
 
Det peppiga i att Betsy hade köpt en spontanbiljett till denna dag gjorde allting lite härligare och festligare. Vill ej inse att min partner in crime i dessa festliga miljöer ska flytta till Stockholm om cirka två veckor </3. 
 
 
De sista bilderna som klickades av denna dagen var dessa på Frank Oceans spelning som var helt underbart fin och känslomässig då tårarna började rinna på Ivy och det hela var mycket värt väntan.Efter konserten hoppade vi in i en taxi och åkte till Bananpiren där vi lyssnade på Anne-Marie i väntan på Lorentz som var övermäktig på alla vis. Dansade och sjöng ut till prick alla låtar och nådde den där totala konsertlyckan och när konserten var slut mötte vi upp hela gänget och vandrade över bron och halva stan innan vi slockande i sängen och där var festivalens första dag slut. 
 
 
 

I MINA NYA KVARTER

 
Uppdateringen här är inte den bästa nuförtiden men ställer inte så mycket krav på sommaren så inläggen får komma lite sporadiskt. I helgen flyttade jag ur läggan i Johanneberg och flyttade in i en 44 kvadratslägenhet i Haga som jag har första hands kontrakt på , så länge jag pluggar då men det känns kalasbra! Så i lördags slet vi med att lyfta upp säng, soffa och massa lådor för tre våningar utan hiss men det gick över förväntan trots att jag inte svettas så på flera månader. 
 
Lägenheten är numera ganska tom men ska visa mer när jag fått in matbord och diverse nödvändigheter. I söndags gick jag iallafall ut för att möta Vilma för att äta frukost på Bar Robusta som nu ligger jättenära mig vilket känns härligt på alla vis. Vi skildes sen åt och jag gick hem, skickade in en tenta och lämnade tillbaka lägenhetsnycklar innan jag hoppade på vagnen till Korsvägen för att möta upp Hanna för att se Håkanutsällningen på Liseberg. 
 
Efteråt åkte vi mot Linné för att ta en kaffe men den idén byttes senare ut mot öl och chirre.
 
Att detta är mina nya kvarter <3
 
Hanna, livs och ölnjutaren. 
 
Gick sen hem och hoppade på tåget söderut för att jobba mina sista pass för den här sommaren, nu är det bara två pass kvar innan jag tar ledigt för resten av augusti och inleder den på way out west! 
 
Upp