NÄR JAG SA SOM DET VAR SÅ TRILLADE HJÄRTAT NER I ASFALTEN JAG VILLE HA NÅGOT MER, BABY JAG VILL HA DIG TILLBAKA, JAG LIGGER HÄR OCH SLÅR PÅ DIN GATA, VÅGAR INTE ROPA KOM OCH DU VILL INTE VÄNDA OM

 
 
Det här stället har varit lika aktivt som vulkanen Vesuvio den sista tiden men har varit inne i en hetsig periodi i skolan där jag spenderat den mesta tiden, förutom i helgen då jag varit hemma och firat påsk. Jag har hängt med familjen, kramat kompisar och varvat vindrickande med projektarbete. Nu är jag tillbaka i Göteborg och ska snart gå och lägga mig och försöka ladda upp inför en hetsig skolvecka men snart är det semester. 
 

POINTY

 
När det blir vår måste man köpa nya skor, det är en regel. I vintras satte jag en regel om jag inte får köpa mer sneakers så jag har varit på jakt efter ett par mer dressade skor och då hittade jag dessa miniklackar på Vagabond där jag köper åttio procent av mina skor. Gillar att klacken är så pass låg och att de passar utmärkt till både fest och vardag. 
 
Även dessa godingar är från Vagabond och typ mer dressade versioner än de "slip-ins" jag hade på lågstadiet. Gillar att det är så spetsiga och bryts helt på mitten och mina fötter är nu helt redo för vår och sommar 2017. 
 
Upp