VI SKULLE STJÄLA ALLT OCH SLÄNGA BORT DET IGEN NU FINNS DET INGET VÄRT ATT STJÄLA MEN DU SÄTTER HÖSTSOLEN I ELD

 
topp- j.lindeberg, culotter- & other stories, tygväska-whyred, keps- beyoncé merchandise 
 
Hej alla! 
Min helg har varit dansig och allmänt ösig både jag både var ute och dansade både fredag och lördag och även om jag har en smula ångest över att jag har lagt 400 kr i inträde på olika klubbar så har det varit roliga nätter med ännu roligare vänner. I fredags var jag som sagt ute på jazzhuset med Anna som det var superkul och efterlängtat att få hänga med igen. Bestämde mig sen för att vandra vidare till yaki-da och kvällen avslutades med att jag crashade en dejt och sen tog kort med Daniel Redgert. 
 
Igår var vi ett gäng i klassen som hängde hos Gabriella där vi spelade heads up och fuldansade till allt från Carola, Cascada, Håkan och massa 90-tals hits. Sen var vi ett gäng som fortsatte kvällen återigen på yaki-da där vi dansade till stängning och natten avslutades med halloumiburgare och kompisövernattning. Den här dagen har inte varit lika produktiv om man bortser från häng med Betsy och popcornätande framför gilmore girls. 
Klädsel | |
#1 - - Angelica:

låter som en bra helg (:

#2 - - joré:

äH!!! ibland är det helt okej att lägga lappar på klubbinträde, sålänge man har kul, å det verkar du ju haft! ps. guldrubrik på dethär inlägget<33

Svar: ja det har du allt rätt i! ja en av mina favvoslines från håkan!
whiskeysour.blogg.se

#3 - - sandra:

Aargh, så snygga kläder på dig!

Svar: tack fina du!!!
whiskeysour.blogg.se

Upp