BUT I'VE SEEN EVERYTHING I EVER WANTED TO SEE LIKE SCREAMING "FIRE!" IN A THEATER WHEN PEOPLE ARE TAKING THEIR SEATS

 
 
 
Idag är det ju fredag vilket alltid välkommans med öppna armar trots att jag är lite mosig efter gårdagens födelsedagsmiddag för Annika hemma hos Gabriella. Vi var ett gäng som drack bubbel, åt vietnamesiska vårrullar och hade det mer än bra, har inte ens känt dessa människor i en månad men de är verkligen så himla bra. När maten var uppäten fuldansade vi i vardagsrummet och sen gick vi till andra lång och skålade vid 12 när Annika officiellt blev 22 år gammal. 
 
Nu ska jag spendera resten av eftermiddagen med att tvätta och att plugga innan jag tar tåget till Varberg för att gå på födelsedagsmiddag hemma hos min bror som fyllde 31 häromdagen, blir en perfekt fredag enligt mig.  

ONSDAGSLYX PÅ POMPOM

 
 
Idag har jag inte haft något schema men har istället suttit i ett grupprum med Gabbi och plöjt kurslitteratur och förberett oss inför morgondagens seminarium. Klockan fyra begav jag mig hemåt och dumpade dator och böcker och mötte upp Vilma vid Valand och så tog vi spårvagnen till Järntorget och gick till Pompom som jag velat testa sen i somras men nu var det dags. Det är en cidería som ligger på andra långgatan och serverar lite annorlunda typer av pizza och annan mat. Jag tog en variant med grönkål, olika ostar och nötter som var supergod och Vilma tog en med chilli, mozzarella och basilika och till det drack vi supertorr spansk cider. 
 
 
 

VI SKULLE STJÄLA ALLT OCH SLÄNGA BORT DET IGEN NU FINNS DET INGET VÄRT ATT STJÄLA MEN DU SÄTTER HÖSTSOLEN I ELD

 
topp- j.lindeberg, culotter- & other stories, tygväska-whyred, keps- beyoncé merchandise 
 
Hej alla! 
Min helg har varit dansig och allmänt ösig både jag både var ute och dansade både fredag och lördag och även om jag har en smula ångest över att jag har lagt 400 kr i inträde på olika klubbar så har det varit roliga nätter med ännu roligare vänner. I fredags var jag som sagt ute på jazzhuset med Anna som det var superkul och efterlängtat att få hänga med igen. Bestämde mig sen för att vandra vidare till yaki-da och kvällen avslutades med att jag crashade en dejt och sen tog kort med Daniel Redgert. 
 
Igår var vi ett gäng i klassen som hängde hos Gabriella där vi spelade heads up och fuldansade till allt från Carola, Cascada, Håkan och massa 90-tals hits. Sen var vi ett gäng som fortsatte kvällen återigen på yaki-da där vi dansade till stängning och natten avslutades med halloumiburgare och kompisövernattning. Den här dagen har inte varit lika produktiv om man bortser från häng med Betsy och popcornätande framför gilmore girls. 
Upp