LATEST MONTH THROUGH MY PHONE

 
Sitter just nu på humanistiska biblioteket och läser kurslitteratur men har just nu tagit en paus för att käka lite lunch och pausa hjärnan så tänkte visa några av de bilder jag tagit med telefonen den senaste månaden. 
 
1. Här går jag i skolan nuförtiden och jag trivs så himla bra. 2. Har tänkt tatuera mig i cirka två år men inte riktigt vågat eller varit säker på vad jag velat göra men förra veckan slog jag till och jag har numera fem prickar på mina fingrar. 3 En bild på gårdagens magiska söndagsfrukost. 
 
4. För några veckor sedan var det 27 grader trots att det var mitten av september så vi passade på att svettas på en uteservering och dricka öl. Dessa personer går numera i min klass vilket jag är himla glad för. 5. Var ute på jazzhuset med Anna som jag pluggade psykologi med i våras vilket var dansigt och härligt. 6. Förra veckan var vi ett gäng i klassen som lagade vietnamesiska vårrullar, drack vin och firade Annika som fyllde år. 
 
7. Powerwomen på yaki-da förra lördagen. 8. Efter middagen förra veckan gick vi till andra lång och någonstans i Haga skrek jag "squadpic" och alla tog the posing game väldigt seriöst vilket jag uppskattade enormt. 9. Samma kväll på jazzhuset efter en flaska cava och en öl men innan fireballshoten. 
 
Har inte fotat överdrivet mycket med telefonen vilket kanske syns utan det har mest hänt i alkoholrelaterade kontexter men ändå bättre än inget. Ska nu fortsätta med plugget och jag hoppas ni alla har en bra dag! 
 
#1 - - Elin:

Så fina bilder

Upp