ETT URVAL

 
Det är söndag och jag ligger just nu i sängen och känner hur ögonlocken blir allt tyngre, har varit hemma hos mina föräldrar under helgen och passat på att jobba för att tjäna lite extra pengar så har gått upp vid fem på morgonen både lördag och söndag så imorgon ska jag ta minisovmorgon innan en stressig skolvecka börjar. Hoppas ni har haft en fin helg och här är en bunt bilder från det senaste. 
 
 
Har som sagt varit hemma hos mina föräldrar i helgen där naturen är så himla fin såhär års, alla träden brinner i gult, orange och rött och färgerna är något av det jag gillar allra mest med den här årstiden. 
 
En bild mig och Vilma i en kärleksfull kram för någon fredag sen, tycker vi är väldigt söta på den om jag ska vara ärlig. Tillslut en bild på mig för några veckor sedan när man kunde ha skinnjacka utan halsduk utan att frysa och även om det är mysigt med höst på såt sätt med alla kläder, fikorna, inomhusmyset och färger på träden så känns det lite jobbigt och tungt med att det blir mörkare för varje dag som går men det finns ju ett talesätt med "att ta det onda med det goda" så man får liva upp de mörka kvällarna med att dricka mer rödvin, äta choklad och kramas med vänner. 
 
#1 - - sandra:

Helt rätt inställning kring mörkret men nä, det känns inte okej att gå upp när det fortfarande är kolsvart ute :(

Upp