EN MÅNDAG MED BIBLIOTEKSPLUGG OCH RÖDVIN

 
Igår var det måndag och efter att ha dragit mig för länge i sängen på morgonen så gick jag upp och käkade frukke och sen packade jag väskan full med böcker och spasterade iväg till Näckrosdammen som är mörkgrön och röd såhärs års vilket är knäppt för det känns som det bara var några veckor sen det såg ut såhär.
 
Satt sen här, på det humansitiska bibloteket hela dagen och skrev sammanfattningar på de sista kapiteln i en av den här kursens mastigaste böcker och kände mig glad och stolt när jag kunde kryssa över det sista. Sen gick jag hem, handlade lite nödvändighter på Willys plus lindtchoklad med havssalt.
 
Vid femtiden gick jag och mötte upp Vilma vid Ölstugan/Tullen som ligger ett stenkast från min lägenhet.
 
 
Vi beställde in Wallenbergare och rödvin och pratade om hur fort det här året har gått och det känns knäppt att det snart är jul, hur roligt det var i våras, att man faktiskt ska börja ta tag i sina livsplaner men ändå leva life för man är så ung etc, etc. När rödvinet var uppdrucket för tredje eller fjärde gången skildes vi åt och jag stod lite salongsberusad i mitt gruppkök och gjorde matlådor, så himla ansvarsfull ändå. Idag är det tisdag och snart ska jag iväg till skolan för att ha föreläsning och sen kommer jag nog vara där hela dagen och plugga inför nästa veckas tenta. 
 
 
Upp