EN GUIDE BLAND MINA SPOTIFYLISTOR

 
Har en smått besatthet av att skapa mappar och listor med olika teman och tänkte att vi kunde dyka ner den här fanatiska uppfinningen som kallas spotify och se hur jag sorterar upp all musik.
 
 Har en mapp som heter Årstidslistor där jag samlar listor från varje halvvår med en lista för vår/sommar och en för höst/vinter varje år. Tycker det är så kul att gå tillbaka och titta på vad jag lyssnade på musik just för två vårar sen eller vilken artist jag lyssnade mycket på förra hösten och så får man massa flashbacks på köpet. Denna våren och sommaren lyssnade jag supermycket på GBGVÅR-16 och nu när det blivit höst jag har precis skapat den här listan. 
 
 
Den största mappen heter "Temalistor" och den innehåller allt från styrketräningslista, danslista, chilllista, hip-hoplista, middagslista, 60-talista, och en massa annat. Finns typ en lista för varje sinnesstämning eller aktivitet varje sig det är fest, hångel eller löpning som står på schemat. 
 
 
En mapp heter "Periodlistor" och innehåller listor som Lågstadiet, Högstadiet och Gymnaiset och är som sagt de låtar som jag kopplar ihop allra mest med dessa perioder. Gymnaiset fick även en till gren som heter Gymnaisefester och är all musik som man lyssnade på och dansade till på klassfester, hemmafester och förfester innan man gick ut under den här perioden och jag kan fortfarande få pirr i magen när jag lyssnar på Händerna mot himlen med Petra Marklund. 
 
 
Den sista mappen är "Singularlistor" där samlar mina bästa artister och band som Håkan, Susanne Sundfor  Florence, etc etc. 
 
Musik | |
Upp