DU SA UTAN ATT TVEKA DU FÅR ALDRIG FÖRÄNDRAS JAG SÅG DINA PUPILLER DU SER BÄTTRE PÅ NATTEN OCH JAG MINNS ALLT SOM VAR VACKERT MEN DU MINNS BARA DET ANDRA

 
Kappa-Weekday, Klänning-Weekday, Boots-Vagabond
 
Idag ringde klockan alldeles för tidigt efter att ha spenderat gårkvällen och natten på Yaki-da med Anna och hennes kompisar för att lyssna på Niki & the dove som spelade vilket var dansigt och härligt, och när spelningen var över spenderade vi resten av natten med att röka på balkongen, fuldansa till techno och dricka dyra men ack så himmelskt goda kaffedrinkar. Därav var det inte jättekul att klockan ringde vid nio imorse då jag hade gruppdiskussion följt av seminiarum. 
 
Annars är tillvaron bra men stressig då jag spenderar mycket tid i skolan med att plugga med kompisar då vi både diskuterar kurslitteratur och föreläsningar (men även en hel del annat som dudes på tinder och skvaller i allmänhet) då vi har tenta om 1,5 vecka som jag känner mig nervig för men det ska ändå bli skönt att lämna introduktionskursen bakom sig.
 
 
 
#1 - - sandra:

Din kappa alltså <3 Vill verkligen ha!!! Och den där fotobakgrunden. Går det att hitta finare?

Svar: finns ingen vägg som blir finare på hösten än den vid Göteborgs musikhögskola :)
whiskeysour.blogg.se

#2 - - ISA:

du är så fantastiskt fin i din lugg! <3 lite kul också att jag läste "sen spenderade vi kvällen med att röka på..". tänkte att oj vad öppen hon var ;) haha!

Svar: åh men tack! hahah, ja inte riktigt så öppen ;)
whiskeysour.blogg.se

#3 - - Emilia:

gillar din blogg!

Upp