TRE DAGAR I SAMMA KÖK

 
Var ju som sagt i Skåne och hälsade på vänner i helgen och sov hos Johanna så hängde mycket i hennes kök på olika sätt, låt oss kika!
 
Kom dit på fredagskvällen och tog bussen hem till Johanna och hennes kollektiv och gjorde inte så mycket mer på kvällen än att laga mat, dricka vin och ta igen allt som hänt sen slutet av augusti. 
 
Sen blev det lördag och efter att vi äntligen kom fram till Lund från Köpenhamn så korkade vi upp billigt vitt vin som vi köpte i all hast i Danmark innan tåget gick och så kom Nora och Martina och vi sjöng till gamla och nya hits, dansade på stolar och berättade hemlisar. Betsy, Martina och jag tog sen bussen till Malmö i hopp om att hitta äventyr men kvällen slutade på någon bar och sen köpte vi halloumirulle påvägen hem. 
 
På morgonen vaknade jag brevid Betsy och vi gick sen till Johannas säng och myste innan vi stekte pannkakor och spelade sällskapsspel vilket är världens mysigaste grej att göra på söndagsmorgonar och strax härefter tog Betsy och jag tåget tillbaka till Göteborg. 
 

VI SPATSERADE RUNT I LUND OCH TOG SEN TÅGET TILL KÖPENHAMN

 
I fredags tog Betsy och jag tåget till Lund för att hälsa på vänner men nu hoppar vi istället till lördagen då vi tog en promenad runt Lund på förmiddagen. 
 
Lund är så himla gulligt och litet, som det är taget ur en saga. 
 
 
Detta sällskapet <3 
 
När vi strosat runt tag tog vi tåget över till Köpenhamn och blev ganska hungriga så vi gick och åt brunch, åt en toast med lax, avokado, keso och picklad rödlök och det var himmelskt gott. 
 
Köpenhamn så himla fint och när vi hade ätit upp så strosade vi runt lite till och någonstans vid denna tiden tvingade jag Betsy och posera vid en blå vägg. 
 
När man inte träffats på cirka två månader. 
 
Framåt kvällen tog vi tåget tillbaka till Lund men mer om det en annan gång. 
 
 
 
 

YOU'VE BEEN WANDERING FOR DAYS HOW YOU FELT ME SLIP YOUR MIND LEAVE BEHIND YOUR WANTING WAYS I WANT TO LEARN TO LOVE AND KIND CAUSE YOU WERE ALL I EVER LONGED FOR

 
 
Det var längesen jag var så glad över att det var fredag, den här veckan har varit den hetsigaste på länge då jag hade tenta i måndags och under den här veckan har två kurser dragits igång på riktigt så det har varit fullt upp. Nu är det dock helg och jag ska snart ta tåget till Skåne för att hänga med saknade vänner och jag tror det blir några eminenta dagar. 
Upp