JAG-LISTAN

 
 
På restaurangen: har jag nästintill alltid kollat upp menyn i förväg men har ofta ganska grov beslutsångest om vad jag vill äta men dricker cava till det mesta utan några tveksamheter. Är sällan skeptisk till att efterätt eller så kallad dessertdrink. 
 
På nattklubben: är jag överallt och härjar, om det är bra musik (Silvana, Zara Larsson, Outkast, Beyoncé osv) dansar jag gärna och ju fulare desto bättre och härligare men om det är dålig musik (house) hänger jag hellre i baren eller på balkongen. 
 
På flygplan: vill jag alltid sitta vid fönstret och har alltid laddat ner massviss av poddar och synkat alla spotifylistor så jag alltid har något att lyssna på, kollar aldrig på filmer som visas utan lyssnar hellre på olika saker och läser tidningar eller bok. 
 
I klädbutiker: spenderar jag gärna mycket tid och helst ensam då det är terapilikt för mig att strosa runt i butiker helt själv. Hittar ofta inte det jag är på jakt efter utan får alltid upp ögonen för något annat fint. 
 
På café: beställer jag oftast cappucino och har allra helst sällskap av någon fin och härlig person.
 
I skolan: trivs jag bra i och får ofta något slags lugn över att sitta på föreläsning och lära mig saker samtidigt som jag oftast sitter och fnittrar med mina kompisar som man gjorde i högstadiet. Tycker inte om att redovisa men älskar diskussionseminarium. 
 
I matbutiken: tycker jag om att spendera mycket tid då och då, älskar när jag precis fått csn och storhandlar på Ica maxi och strosar runt länge med ett poddavsnitt i öronen och plockar åt mig massvis av mat. När jag inte har mycket pengar ger mathandling mig stor ångest då jag måste planera hur man ska lägga upp matschemat vilket jag är mycket dålig på. 
 
På morgonen: är jag oftast väldigt trött och tycker inte om att prata utan det tar ett tag för mig att vakna. När jag jobbade skift och började 05.30 vissa veckor befann jag mig i en mindre koma tills det blev fredag. 
 
På kvällen: så hänger jag antingen med kompisar eller är hänger jag i min säng och kollar på serier och grubblar över vad som ska bli av med livet. 
 
Just nu:ligger jag i sängen och organiserar min dator men ska snart sova trots att klockan bara är tio, det har varit en av de mest energirkrävande veckorna på länge så det ska bli skönt att få sova ut.  
 
 
 
 
 
Listor | |
#1 - - Pit:

http://mammatogminbarndom.blogg.se/

Upp