ÄTA TAPAS PÅ EN TISDAG/ VALVAKA

 
Igår var världen hoppfull och trodde på sunt förnuft och natten skulle spenderas med att valvaka men vid sjutiden begav Nicco, Vilma och jag oss till Mañana för att äta tapas. Det är verkligen en av mina favvorestauranger i Gbg och blir alltid den man slutar med att man går till när man inte kommer på något annat ställe. 
 
Betsy jobbade så hon sprang förbi och utbytte några ord då och då, vi beställde in massor av god mat och två kannor sommarsangría och ignorerade faktumet att det var flera minusgrader ute. 
 
Nicco fångades ej på bild men det gjorde Vilma och vi avslutade måltiden med en kaffedrink som efterätt, och så satt vi där och snackade om valet, inspiration och skolan och väntade på att Betsy skulle sluta jobba. 
 
Vilket hon tillslut gjorde och så tog vi spårvagnen hem till henne och Nicco för att kolla på valvakan i hopp av att Usa skulle välja sin första kvinna till president, en president som står för att alla människor har samma värde, som har en stabilitet och erfarenhet och som känns trygg, men idag vaknar vi upp till en värld som är mörkare än den har varit på väldigt länge. Att Usas president, en av de mäktigaste i världen är en person som går emot de mest grundläggande mänskliga rättigheterna, som säger att växthuseffekten är nonsens och som har den mentala nivån som en femåring. Att jag vaknade idag och får en stor klump i magen när jag kollar nyheterna, att tårar börjar fällas och att jag känner mig ledsen över den tid vi lever i och även rädd för vad som komma skall. 
 
 
Upp