10 SAKER SOM FÅR MIG ATT MÅ BRA

 
 
1. Promenera -  att promenera är lite som min terapi, fast en billigare version. Har ett starkt behov av att komma ut och gå långt med musik i öronen och bara rensa tankar
2. Resa- Mår så himla bra av att få komma iväg från vardagen i några dagar eller någon vecka och få uppleva ett nytt land eller stad, få testa ny mat och nya stadsdelar och kultur. Det är bara så synd att den tiden inte riktigt finns när man pluggar. 
3. Gå på konserter - Finns nästan inget som är mer befriande än att stå/dansa/skriksjunga i ett publikhav och få ut alla sina emotioner, flera av mina allra starkaste minnen och upplevelser är kopplat till antingen konserter eller festivaler.  
4. Titta igenom gamla fotoalbum- Jag är väl smått besatt av att dokumentera händelser är kanske Sveriges mest nostalgiska människa och har under de senaste åren sammanställt mina år i fotoböcker. Tycker också om när man kommer hem och kollar igenom gamla fotoalbum från diverse familjesemestrar och sommarlov
5. Hundar- Blir alldeles upprymd när jag ser hundar på gatan och det bästa med att komma hem till mina föräldrar är att få gosa med hundarna, och när de somnar med huvudet på ens fot, det är så mysigt! 
6. Förfester med vänner - Det finns ju nästan inget härligare än att samlas hos en vän en fredag med ett eminent gäng och fixa sig tillsammans, dansa till typiskt ocool musik, dricka cava och prata i mun på varandra innan man fortsätter natten på något stimmigt dansgolv. 
7. Sommaren- Jag tycker alla årstider förutom vinter har sin charm men det är just något med sommaren när solen inte riktigt går ner,  man spenderar dagar på stranden och badar i havet, cyklar, går på festivaler och har förfest i parker, underbar tid. 
8. Bruncha- Finns nästan inget mysigare att göra än att göra en riktig brakbrunch med allt gott man kan tänka sig med ett gäng kompisar och bara starta dagen på bästa möjliga sätt. Gabriella i min klass och jag har gjort en pakt att vi äter frukost ute en gång i veckan och det är cirka världens bästa tradition. 
9. Göteborg - Trivs så himla bra i den här staden som har varit min nu i lite mer än ett år, tack och lov att jag bestämde mig för att flytta hit trots ovisst med både plugg och boende men allt det där löste sig, nu har jag träffat massa fantastiska personer och hoppas att jag har hittat rätt i pluggdjungeln. 
10. Att bakishänga med vänner- Detta låter kanske som en konstig sak att må bra över men jag älskar verkligen att vara kollektivt bakis. Antingen när man sitter på en föreläsning efter tentafirande och alla sitter där och är halvdöda och lutar sig mot varandra, det blir en sån fin stämning på något sätt, eller när man hänger hemma hos någon, käkar pizza och kollar på film och sover om halvt, på något knäppt sätt kommer man varandra så nära. 
 
 
Listor | |
Upp