YOU SHOULD COME DOWN COME AND PUT YOUR NAME ON MY HEAD SIX IN THE MORNING I'M AT YOUR DOOR WILL YOU LET ME IN WHILE I'M WEEPING IN SPRING

 
 
 Dagarna rusar fort förbi och det är redan söndag, i fredags efter terminens sista schemalagda lektion begav Fanny och jag oss till Liseberg där vi mötte upp Anna, Märta och Jessica och eftersom det nästan inte var något folk alls så sprang vi runt och åkte och åkte i flera timmar. När det började mörkna satte vi oss på en av alla serveringar och beställde in ett flertal prosecccoflaskor vilket resulterade att vi sedan sprang till uppswinget och åkte den lite halvt berusade vilket var världens frihetskänsla. Resten av helgen har varit ganska lugn då jag hängde i skolan igår och pluggade inför tentan men fokuset var inte på topp då vi mest berättade hemlisar och pratade roligare saker. Ska snart ta vagnen till skolan för att möta upp några i klassen och nöta socialpsykologiska termer.
 
 

EARLIER THIS MORNING

 
Emma och jag hade bestämt i veckan att vi skulle äta frukost så imorse möttes vi upp i stan och gick till Kalei på kyrkogatan, det har typ blivit mitt nya favvocafé. 
Beställlde äggröra (med parmesan och havssalt) och avokadotoast med chiliflakes och salt, så otroligt smarrigt vare! 
 
Gjorde liten dans när vi hade ätit upp för jag var mycket nöjd och belåten. 
 
Strosade runt lite och var tvungen att fota syrénerna igen för älskar den här tiden när allt blommar och doftar gott så himla mycket. Ska snart till skolan för att ha redovisning och sen är vi ett gäng som ska till Liseberg och jag är lika peppad och förväntansfull som när jag var 12 år. 
 
 
 

THINGS I LOOK FORWARD TO RIGHT NOW

 
 
På onsdag har vi vår sista tenta och får sen sommarlov som vi tänkte fira med parkhäng, grill, bubbel och öl i mängder och sen äventyr på barer. Längtar så himla mycket efter det! 
 
Ser verkligen framemot och längtar efter havet och stranden, finns nog inget ställe jag trivs på så mycket på sommaren på varma klippor med ett gött gäng. Det verkar som nästa vecka ska bjuda på 25 grader och sol så förhoppningsvis kan jag åka ut till Saltholmen och kanske även ta första doppet. 
 
Nästa helg är det ju dags för Håkans konsert och jag har varit pirrig och pepp i över en månad nu, känns sjukt att vi satt utanför scandinavium och köade en natt i november för biljetter och nu är det bara en vecka kvar! Gahh, kan inte ens beskriva hur peppad jag är. 
 
 
 
Längtar efter sommareftermiddagar och kvällar i Varberg med mina vänner som jag inte umgåtts med på riktigt och i grupp på flera månader. 
 
All sommarmat från allt som är grillat, vattenmelonsallader, färskpotatis och jordgubbar med glass.
 
 
Och såklart sommarutgångar i Göteborg med dagsfester,smockfulla uteserveringar, festivaler och sena nätter. 
 
 
Upp