WEDNESDAY

 
 Igår var onsdag och det innebär att det är quiz på Hops, Betsy, Vilma och jag hade bokat bord och vi har peppade på att vinna och därmed få presentkort i baren. 
 
Fina Betsy. 
 
Det är verkligen gå himla härligt att gå ut mitt i veckan, man släpper alla åtaganden för en stund och lever life.  
 
Vilma var ölpepp! 
 
Det gick inte så bra på quizet den här gången men vi var glada ändå, man kan ju inte vinna jämt. 
 
När det blev sent begav vi oss mot spårvagnen sjungandes till "pocketful of sunshine" och rev när affischer från reklampelare som jag nu har satt upp på väggen. 
 
 
 

JAG VILL SE DE DÄR SKYARNA IGEN JAG VILL FÖRSÖKA IGEN FÖR DEN HÄR GÅNGEN KANSKE VÄRLDEN FÖRSTÅR OSS

 
randoms från den senaste tiden 
 
Ny vecka och nya åtaganden som man brukar säga, det har varit himla skönt med lite extra påskledighet efter några köriga veckor. Den nya kursen i skolan har precis dragit igång så skolmässigt verkar det bli en lugn vecka vilket jag tar vara på genom att boka in öldrickande, middagar och dagar på stan. Det mesta känns pirrigt, fåglarna kvittrar när man går till bussen på morgonen och träden börjar få knoppar, det är vår nu vänner. 
 
 
 
 
 

I HEARD A RUMOUR FROM YOUR GIRLFRIEND'S SISTER THAT YOU KNEW AND THEN YOU ENDED UP DANCING CLOSE INTO ME

 
 
Igår publicerade Betsy  en video från way out west förra året vilket sätter igång mina cravings för sommar och festivaler ännu mer än tidigare. Längtar efter de där dygnen som är helt späckade med fest, peppiga konserter, häng med härliga vänner på gräsmattor och ölområden och dans ända tills nätter blir tidiga morgonar.  
Upp