HON ÄR EN RUNAWAY OCH PÅ NÅGOT SÄTT FÖRSTÅR JAG DIG INGEN KAN FÅNGA IN VINDEN HON ÄR EN RUNAWAY

 
 
 
Har precis druckit ett par glas prosecco och ätit middag med päronen för att fira att det snart är helg som man sig bör och sånt borde firas oftare tycker jag. Mestadels längtar jag tills imorgon när jag slutat jobbet för då bär det av till Stockholm under några dagar. Ska strosa runt på gator, ha kvalitétstid med kompisar och gå på två konserter och jag är så himla exalterad, men eftersom jag åker en en slags minisemester så kommer det inte uppdateras någonting här förrän nästa vecka så ni får ha det så bra och ta hand om er!
 
 

MIDSUMMER IN THE ARCHIPELAGO PART TWO

 
 
Efter kubbtuneringen åt vi jordgubbstårta och drack vin innan det var dags för nästa lek som Johanna hade förberett. Det var en slags femkamp där man fick gissa på diverse ordlekar och så var det massa minitävlingar som att trycka in så många marshmallows i munnen som möjligt, musikquiz och irländsk julafton vilket resulterade i att jag fick gräsfläckar över hela kjolen men roligt hade vi. 
 
Solen började gå ner och himlen blev alldels rosa och vi var tvungna att föreviga bilder och instagramma eftersom man måste ju visa alla hur fantastiskt man har det. Resten av kvällen och natten spenderades inomhus och på altaner, det berättades historier och skrattades långt in på småtimmarna innan alla somnande i diverser rum runtom i huset.
 
 

TWO SHIRTS

 
I söndags tog jag pendeln från Göteborg till Kungsbacka där päronen och Filip väntade på mig och vi åkte vidare till Freeport för att se om vi kunde fynda något, vilket jag råkar vara expert på. Hittade en svart skjortklänning på Acne som var nedsatt med 75 procent som är sådär slapp och fancy på samma gång. Hittade även en vit skjorta på Filippa K som är krispig och mjuk på samma gång vilket är en oslagbar kombo när det kommer till skjortor. 
Upp