SUNDAY BRUNCH

 
Vaknade idag av att Emma ringde mig och sa att jag skulle ta mig till bar foxx för att bruncha med henne, Josefine och Cornelia som befann sig i Göteborg. Så jag slängde på mig kläder och tog vagnen till Vasa. 
 
Josefine var med. 
 
Riktig maffig frulle med massa gott bröd, färskpressad juice, cappucino och annat gott. 
 
Cornelia var också med. 
 
Gick sen till stan och tittade lite i affärer och medan Cornelia fick med sig lite från Zara så fick jag med grejer från apoteket vilket inte kändes lika kul men så är det ibland. Åkte sen tåget till Varberg och hänger i soffan och slötittar på keeping up with the kardashians medan jag försöker förbereda mig mentalt på en jobbvecka. 

IN RAIN MY DEAR WE WILL DANCE AND CHEER THIS DAY THIS MONTH THIS YEAR IN SUN MY LOVE NO CLOUDS ABOVE THIS DAY THIS MONTH THIS YEAR

 
tshirt- acne studios, klänning-samsoe & samsoe, öl- norrlands guld
 
Kom tillbaka till Göteborg i onsdags och har hängt här sen dess och även på bästa sätt genom att grilla och öla, hänga på andra lång och solat i parker och tagit igen de senaste poddavsnitten. Min lilla ledighet från sommarjobbet börjar lida mot sitt slut och jag försöker förbereda mig mentalt på att jag ska jobba nästa vecka men om sanningen ska fram så jobbar jag bara den veckan och sen är jag ledig resten av augusti tills skolan börjar vilket jag ser framemot samtidigt som jag aldrig vill att sommaren ska ta slut. 

A THURSDAY IN THE END OF JULY

 
Igårkväll mötte jag upp Betsy, Vilma och Nicco aka gbgfamiljen för att dricka öl och grilla i Näckrosdammen. Eftersom alla jobbar olika och har för sig både det ena och det andra på sommaren så har vi inte setts så mycket under de senaste veckorna så det var härligt att få hänga igen. 
Nicco. 
 
Och jag då, när maten var uppäten och ölen var uppdrucken gick vi och lämnade alla grejer och tog sen spårvagnen till järntorget för att fortsätta kvällen på andra lång. 
 
Gick till en bar som vi för en gångs skull inte varit på innan men sen kände vi oss inte lika äventyrliga längre utan gick vidare till hops där vi hängde ett bra tag innan vi begav oss hemåt och sov över. 
 
 
 
 
 
 
 
Upp