OM ATT BO I KORRIDOR

 
 
Välkommen till mig i Göteborg, jag bor i Olofshöjd som är ett studentboende i Johanneberg, jag bor på nitton kvadrat innehållande sovrum och badrum, och så delar jag kök med tre andra. Precis när man kommer in i min minimala hall möts man en hatthylla där det hänger massa olika jackor, väskor och trasiga paralyn. 
 
 
Rakt fram är badrummet som även det är ganska minmalt men det innehåller ju det mesta nödvändiga så det är ju nice. Det är även skönt att inte behöva dela med massa andra. 
 
 
Sen har vi då själva sovrummet, det första man möts av är en byrå med där jag förvarar majoriteten av mina kläder och så har jag även placerat lite karaffer och ljus på den för att det ska bli lite mer hemtrevligt. 
 
Rummet var möblerat när jag fick det men ville inte ha sängen så jag gjorde om det till en soffa genom att klä den med flera filtar och kuddar, var nämligen för lat för att bära ner den till förrådet men det passar även bra när kompisar sover över. 
 
Ovanför soffan har jag hängt upp lite engångskamerabilder från diverse äventyr. 
 
Och här sover jag i den skönaste sängen någonsin, köpte den på Ikea precis innan jag flyttade och den är magisk. Tänker att jag ska hänga upp något på väggen då det känns väldigt kalt, kanske drar ner någon konsertaffisch någon kväll, annars har jag spanat in några fina affischer på Vallgatan 12 och Grandpa som är väldigt fina. 
 

OCH ALLA DRÖMMER OM FÅGLAR ÄVEN DU ÄVEN JAG OCH PLÖTSLIGT HAMNAR MAN VÄL UNDER EN SPÅRVAGN FÖR VASASTAN ÄR SOM CHINATOWN

 
Igår var det fredag och därmed helg vilket var mycket efterlängtat, hade världens sämsta dag först då jag överanalyserade varenda beslut jag gjort i hela mitt liv vilket skapade kaos i hela huvudet, men framåt kvällen kom jag på nya tankar och åkte till järntorget med Betsy och Nicco. 
 
Och här var något tydligen jätteskojsigt. 
 
Styrde sen vägen mot andra långgatan och något nytt ställe som heter Ölriket.
 
"Anna det här är du på bild" 
 
Folk kom och gick i omvägar och Nicco beställde in den största ölbehållaren jag någosin sätt, men vi klarade oss på den hela kvällen och det är ju gött att slippa springa fram till baren hela tiden. 
 
 
Begav oss sen vidare till något annat ställe men vände på klacken ganska snabbt och gick och käkade istället innan vi tog bussen hem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHITE NOISE

 
 
 
All snö som skapade kaos i hela stan har på något sätt lyckats smälta bort vilket känns härligt och idag när jag skulle hem från skolan sken solen varmt i ansiktet och för första gången iår kändes det som att våren kanske inte är hundratals ljusår bort. I veckan har jag mest hängt i skolan, haft föreläsningar och ett par seminarium och jag gillar verkligen den här kursen, så himla intressant och mina "aha-upplevelser" dyker upp var femte minut. Dessutom har jag hamnat i en sån himla skön arbetsgrupp så jag tror att den här terminen kommer bli hur bra som helst. Nu längtar jag mest till imorgon och helgen som invigs med öl och boule. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upp