IT'S A DIFFERENT KIND OF DANGER AND MY FEET ARE SPINNING AROUND I NEVER KNEW I WAS A DANCER UNTIL DELILAH SHOWED ME HOW

 
 
Spenderade helgen i Karlstad hos Cornelia, kramades, drack bubbel, tog igen allt som hänt den senaste tiden och bakishängde hela söndagen innan vi tog tåget tillbaka till västkusten. Eftersom jag inte har någon föreläsning förrän onsdag bestämde jag mig för att åka hem till Varberg för att jobba ett par dagar, alltid skönt att få in lite extrapengar då studentkassan inte alltid är så saftig. Åker tillbaka till Göteborg imorgonkväll och jag ser verkligen framemot resten av veckan som verkar bli hur bra som helst. 
 
 
 
 

GBGVÅR

 
 
Delar ju som sagt upp mina spotifyslistor med årstider och bestämde mig för att påbörja med vår/sommarlistan förra veckan när jag hade tråkigt under tentaplugget. Den innehåller bara låtar som man blir glad av och den kommer såklart fyllas på under hela våren och sommaren, klicka här för att lyssna. 

LATEST THROUGH MY PHONE

 
Idag är det fredag och solen skiner vilket känns härligt, det är mindre härligt att jag ska skriva tenta från 14.30-18.30 men sen ska jag fira med en GT med klassen och sen ska jag spendera helgen med Johanna hos Cornelia i Karlstad vilket ska bli jättekul! Därför kommer det inte bli någon uppdatering i helgen, tills dess får ni ta del av några bilder från telefonen. 
 
 
Linnea och jag på spårvagnen för ett par veckor sedan, det var en fredag då solen sken och vi kunde ta helg med gott samvete efter skrivit tenta och haft en mastig start på den nya delkursen. 
 
Förra veckan när Emma och jag gick till palmhuset och fikade på bar centro. 
 
Senare på den kvällen var jag och drack öl med Vilma, begav oss sen till boulebaren i Rosenlund och drack dyr men ack så god aperol. En kväll med många uppenbarelser och skratt.
 
Igår när jag var och åt på "tre indier" vid skanstorget med några tjejer i min klass, så himla gott och naanbröd kan vara livets bröd. 
 
 
 
 
Upp