SÅ HAR JAG GÅTT KLÄDD I ÅR

 
December är ju summeringarnas årstid och tänkte därför göra en summering om hur jag gått runt under 2016 och om jag tittar på bilderna så blir min klädstil alltmer monokrom för varje år som går. 
 
Under vintern gick jag runt i min uniform, nämligen svart lång kappa och haldsuk men någon gång i februari kunde en plocka fram skinnjackan och det var ju härligt. Just den dagen när jag hade skinnjacka för första gången 2016 drack Betsy, Vilma och jag vin på en solig och vindstilla uteservering och det pirrade vår i hela kroppen. 
 
Under våren kunde en plocka undan vinterjackorna och klä sig i skinnjacka och tunnare kappa. 
 
Någon gång i början av maj blev det högsommarvärme och jag kunde plocka undan strumpbyxrona och gå barbent. 
 
Här här min absoluta favoritklänning från Rodebjer som jag har använde  jättemycket i våras och somras, här under en kväll i maj. 
 
Det blev juni och jag gick blandannat klädd i denna klänning från malene birger, kan vara det färggladaste och finaste jag äger. 
 
 
Även om jag inte är en riktig förespårkare för färglatt. 
 
Det blev september och jag började skolan och det kom någon slags värmeblöja då det var närmare trettio grader under ett par veckor vilket jag tog vara på med att krama ur det sista ur sommaren rent klädesmässigt. Men sen kom hösten på riktigt och det blev kallt och man fick ta fram både kappan och halsduken.  
 
Och så har mitt klädår sett ut i stort sett. 
 
 
 
#1 - - sandra:

Får så himla mycket inspiration av din stil! Och klänningen från Rodebjer alltså <333

Svar: tack så mycket, vad glad jag blir! :)
whiskeysour.blogg.se

#2 - - Agnes:

Så himla mycket snyggt!!

Upp