MY YEAR IN MUSIC

 
Sammanställningars månad fortsätter, denna gång i musik. Jag fullkomligt älskar sammanställningar och spotifys årliga "my year in music" är något jag älskar att gå igenom och trots att den inte är lika utförlig som tidigare år så är det sjukt kul att titta på vad man lyssnat mest på. 
 
Gissade innan att mina tre mest lyssnade skulle vara just dessa låtar. Little Jinder släppte "Allting Suger" i januari och jag har verkligen lyssnat på det albumet hela året och Super 8 är den bästa låten från det albumet. Starkare är verkligen en låt jag kopplar till 2016, samt "Shh" lyssnade jag sönder i våras tillsammans med mina kompisar i psykologikursen och den  är bara så mycket power och förfest. 
 
Håkan Hellström toppar listan varje år men annars har det verkligen varit brudarnas år och dessutom har jag sett alla förutom Veronica Maggio live under året. Jag har verkligen upptäckt Silvana på riktigt iår och har gått på tre spelningar inom loppet av fem månader och jag här även sett Little Jinder tre gånger iår. 
 
Jag har tydligen lyssnat mest på musik under onsdagar. 
 
Jag har totalt lyssnat på musik 59 216 minuter vilket är mer än förra året men jag har lyssnat på cirka tusen mindre låtar. Jag har även lyssnat på 707 artister medan jag förra året lyssande på 1274 olika artister. Men om jag tänker efter har jag lyssnat på mer album iår än vad jag brukar göra. 
 
Jag är ju en poplyssnare med inslag av hiphop vilket även visar sig i den här listan. 
 
 
Musik | |
Upp