EN MÅNDAG I DECEMBER

 
Idag var det måndag och det var tillbaka till verkligheten efter att ha spenderat helgen i Stockholm med mina bröder. Den är veckan är också terminens mastigaste så åkte tidigt till skolan och finslipade det sista på projektarbetet och slutrapporten som ska lämnas in och redovisas på fredag. Vid tre-tiden behövde min hjärna en paus så jag tog vagnen till Järntorget för att möta upp Hanna och gå i second hand i jakt efter inredningsdetaljer.
 
Himlen var såhär dramatisk och vacker! 
 
Solen gick snabbt ner bakom takåsarna och efter att ha gått igenom Emmaus och Myrorna utan någon vidare tur så tog vi en tur genom Haga och jag fick köpt mig en ljusstake på Haga hem. Och just Haga är så fin och extra mysig såhär i juletider och det känns jätteknäppt att det är jul om ett par veckor bara. 
 
Efter allt strosande så blev vi fikasugna och gick till Kastello och drack varm choklad. Snackade tinder, plugget, klassskompiskonstellationer och om en massa annat. Helena kom sen förbi en snabbis och så visade jag mina favvobilder från det här instagramkontot och så snackades det ännu mer. Efter ett tag spatserade vi därifrån och jag tog bussen hem och fortsätte skriva på arbete och gjorde storkok som fyllde hela min frys.  
 
 
 
#1 - - Ellen:

Åh så fina bilder!

#2 - - Cornelia:

Wow, vilken vacker himmel!!

Upp