EN BIT UR DEN HÄR DAGEN

 
Denna veckan är terminens mastigaste och jag pendlar ständigt mellan hopp och förtvivlan. Eftersom jag befinner mig i skolan från morgon till kväll och försöker knyta ihop de sista delarna av den här kursen så bestämde Gabbi och jag oss för att unna oss något, nämligen att äta frukost innan vi gick till skolan. Vi möttes i Vasa klockan åtta och vandrade till Nöller i Haga. 
 
Så mysigt att sitta och äta brakfrukost när det är alldeles mörkt ute och knappt en människa ute. Vi beställde varsin frukosttallrik med allt som är gott och det var magiskt. Det var verkligen en de bästa frukosterna jag har ätit ute i Göteborg. 
 
Här kände vi oss pepp och vi gick sen till biblioteket och skrev och kände oss i fas vilket var skönt. Dock blev saker och ting oklara och tröttsamma någon gång vid lunch och nu känner jag mest för att skrika i en kudde eller alternativt gråta. Jag har aldrig längtat till en fredag så mycket i hela mitt liv som jag gör denna vecka för då det här femtiosidiga arbetet ska lämnas in. 
#1 - - Kattis:

Oj låter som en tung vecka men frukosten såg verkligen supergod ut!☺

#2 - - ISA:

Underbart att ni carpar morgonen sådär under stressiga dagar <3

Upp