2016 THROUGH MY PHONE

 
Telefonen för ofta agera substitut när jag inte orkar dra runt på kameran och jag tänkte vi kunde titta på de bilder från året som jag gillar allra mest och tänk att 2016 snart är över. Jag har aldrig varit med om att ett år har gått såhär snabbt. 
 
1. Linnea och jag en solig vinterdag när vi firade helg efter den mastigaste skolveckan. 2. Livade upp januari med att gå på Little Jinders konsert på Pustervik och här sitter Johanna, Anna och Rebecca på spårvagnen med tredubbla lager kläder. 3. Hanna på Kafé Magsinet någon gång i början av mars då vi invigde uteserveringen innan vi gick på Markus Krunegård. 
 
4. Typ den enda klassiska egopicen som jag tycker om, här på Oceanen. 5. Ellen och Fanny vid skansen kronan i våras efter middag på Tacos & Tequila och Håkanletande i Haga. 6. Fyllde år och blev överraskad av vänner och om man får heliumballonger så måste man posa framför dem. 
 
7. En junimorgon cirka 05.10 innan jag skulle cykla till jobbet och det var magiskt ljus. 
 
8. Det blev fjärde juni och därmed skulle vi se Håkan på Ullevi och här förfestade vi innan vid Näckrosdammen, det var 28 grader varmt och allt kändes bubbligt och härligt. 9. Finns nog ingen bild som jag ser mer peppad och glad ut som på denna. 10. Finaste ögonblicket när Seinabo kommer ut och sjunger "Fri tillslut" 
 
Firade midsommar i skärgården vilket var den största midsommarnattsdrömmen.  
 
14. Sommaren hade sina guldkorn och här var ett av dem, med Johanna vid Apelviken då vi hade proseccopicknik vilket är den bästa typen av picknik. 15. Anna och jag på Storan med andra härliga innan vi gick till Götaplatsen och dansade till Silvana Imam. 16. En av de varmaste veckorna i juli då jag var på stranden varje dag. 
 
17. Way out west hade aldrig varit så regnigt som just iår men jag hade nog mitt roligaste år. 18. En natt efter vi hade varit på svartklubb vid Röda sten och jag skrek "gruppbild!!" och alla var mycket pepp. 19. Ännu en squadbild. 
 
20. Började ny klass i september och här är några som jag tycker om väldigt mycket och som jag är så himla glad för att jag lärt känna. Här under andra eller tredje veckan då det var 28 grader varmt i mitten av september och vi drack massvis av öl på sunkiga Källaren. Och ja den införda torsdagsölen äger alltid rum på någon av de sunkigaste barerna i gbg. 
 
21. Axel, Sanna och Gabbi när vi var på AW på yaki. 22. När Annika fyllde 22 och vi käkade middag innan vi gick vidare till andra lång där både det ena och det andra hände. 23. Gabbi, Hilda, Sanna och jag en lördagsnatt på Yaki. 
 
24. Hösten kom tillslut och grönt skiftade till gult och rött. 25. Det är inte mycket som slår Göteborgshimlen. 26. Anna under en dimmig natt på Jazzhuset och denna natten slutade med att jag crashade en dejt och grep in i ett samtal mellan Daniel Redgert och Ulrik Munther. 
 
27. 2016 har verkligen varit konserternas år och här med Helena, Nikee och Hanna innan vi skulle se Håkan på Scandinavium. 28. Igår såg jag Jonathan Johansson och det va så himla vackert. 29. Dansade till Silvana med mina bröder på Nobelberget för ett par veckor sen och det va så fett. 
 
30. Världsligt sätt har 2016 varit ett riktigt skitår men personligt sett har det varit himla fint med massa nya vänner som snabbt blivit väldigt viktiga för mig, nya personliga steg och jag känner verkligen att jag är på rätt plats. 
 
 
#1 - - ISA:

Din junibild en tidig morgon ser fasen ut som en målning eller något! Bra fångat där ;)

Upp