SÖNDAG MED LOPPIS OCH FIKA

 
Igår var det söndag och jag gick upp runt tiotiden och åt en snabb frukost innan jag promenerade till Gårda där det var loppis på flera innergårdar i området. Gillar verkligen dessa hus trots oerhört slitna och på gränsen till nedgångna  men de känns idylliska på något sätt, som de skulle kunna vara med i en Astrid Lindgren bok. 
 
Jag var där med Emma och hon fyndade tallrikar medan jag köpte en lång slipklänning för åttio kronor så jag kände mig nöjd. När vi kikat runt en stund bestämde vi oss för att dra vidare till stan för att ta en fika. 
 
Vi gick till Da matteo i Victoriapassagén. 
 
Och satte oss på den minimala innergården och vi pratade om inredning då vi båda ska byta lägenhet i höst och så pratade vi om höstplaner, blir ändå alltid så pepp när hösten närmar sig för det känns som det egentliga nyåret då man vill göra massa nya saker och september känns mer som en "nystart" än januari. 
 
Emma. 
 
Efter ett tag gick vi vidare och jag köpte ännu ett par svarta byxor på weekday som jag fullkomligt älskar men har nu satt stopp för fler byxköp. Åkte sen hemåt och åt mat och kollade på Gilmore Girls i sängen, typisk söndag. 
 
 
#1 - - Fredrikapåvinden:

Åh Göteborg! Vilken fin dag ni verkar haft! Så mysigt och peppigt med höstplaner och flytt. En mycket bra kombo!

Svar: ja det är verkligen superhärligt!
whiskeysour.blogg.se

#2 - - Cornelia:

Det låter som en helt perfekt söndag!!

Upp