HOW I WANT TO BE DRESSED THIS FALL

 
Tycker att hösten är den bästa tiden att klä sig, nu när den börjar är det fortfarande så varmt att man kan ha bara ben och öppna skor men samtidigt är det helt socialt accepterat att enbart klä sig i svart, vitt och olika nyanser av grått vilket är mina favoritfärger när det kommer till kläder. Har under de senaste dagarna varit inne väldigt mycket på pinterest och hittat mycket inspiration till min höststil.
 
 
 
Gillar ju svarta uniformer väldigt mycket men skulle även vilja ha en mönstrad kostym som den här från Rodebjer som är hur snygg som helst men den kostar tyvärr nästan lika som min månadsinkomst. 
 
Blev så inspirerad i somras när jag var på Beyoncés konsert och jag måste bege mig på jakt efter en maffig pälsjacka a lá den i "Don't hurt yourself". Kommer dock inte se lika ball ut men det gör ju ingen. 
 
Annat jag gillar är avklippta blåjeans, skinn, skinn och mer skinn och kostymuniformen. 
 
 

SAMEDI

 
 
I lördags var det tjugo grader och framåt eftermiddagen mötte jag upp Johanna som kom med tåget från Varberg och så åkte vi till järntorget och gick till Lagerhuset vars terass drunknade i sol. 
 
Satte oss i solen och jag drack öl för första gången sen way out west och det var så himla gott. Sen kom Betsy och vi snackade foto och sociala medier och att man nu mer sneakar på folk på instagram istället för facebook. 
 
Emma kom när hon hade slutat jobba och när vi sen blev hungriga tog vi våra grejer och gick vidare. 
 
Tog en tur om hamnen där kvällssolen var alldels magisk som den är på sensommaren. 
 
Sen gick vi vidare till Mañana där vi drack sangría, drinkar och åt massa tapas och hade det härligt. När Emma och Johanna drog hemåt gick Betsy och jag vidare till andra lång och drack öl innan vi sen snurrade hem i natten. 
 
 

SÖNDAG MED LOPPIS OCH FIKA

 
Igår var det söndag och jag gick upp runt tiotiden och åt en snabb frukost innan jag promenerade till Gårda där det var loppis på flera innergårdar i området. Gillar verkligen dessa hus trots oerhört slitna och på gränsen till nedgångna  men de känns idylliska på något sätt, som de skulle kunna vara med i en Astrid Lindgren bok. 
 
Jag var där med Emma och hon fyndade tallrikar medan jag köpte en lång slipklänning för åttio kronor så jag kände mig nöjd. När vi kikat runt en stund bestämde vi oss för att dra vidare till stan för att ta en fika. 
 
Vi gick till Da matteo i Victoriapassagén. 
 
Och satte oss på den minimala innergården och vi pratade om inredning då vi båda ska byta lägenhet i höst och så pratade vi om höstplaner, blir ändå alltid så pepp när hösten närmar sig för det känns som det egentliga nyåret då man vill göra massa nya saker och september känns mer som en "nystart" än januari. 
 
Emma. 
 
Efter ett tag gick vi vidare och jag köpte ännu ett par svarta byxor på weekday som jag fullkomligt älskar men har nu satt stopp för fler byxköp. Åkte sen hemåt och åt mat och kollade på Gilmore Girls i sängen, typisk söndag. 
 
 
Upp