HAR INGEN PLATS ATT KALLA HEM I DETTA PISSIGA VÅRREGN, ETT FÖRORTSGÄNG KAPAR EN SPÅRVAGN HEM I VÅRKVÄLLEN

 
skinnjacka- acne studios, klänning rodebjer, solglasögon-ray ban, 
 
Veckorna fullständigt flyger fram och nu är det redan fredag och nu ligger årets bästa månad precis runt hörnet, då det blir varmt på riktigt och allt är som finast och bara den saken att man har allt magiskt framför sig. Ikväll åker jag till Varberg för att fira mammas födelsedag, vi ska till Havanna och äta middag och sen blir det med all förmodan ett par drinkar på grappa och det ska verkligen bli så himla nice. 
 

SURPRISE PARTY

 
I lördags begav jag mig hem till Betsy och Nicco, enligt mig var tanken att vi skulle ha en liten förfest och sen gå ut och dansa men så blev det inte riktigt. Steg innanför dörren och gick in i vardagsrummet och då hoppar massa vänner från olika kretsar och konstellationer fram och skriker "GRATTIS!!", med det smått svaga psyket som jag har så blev jag alldeles stum och fnittrig och trodde typ inte det va sant. Tog nästan en timma innan jag återhämtade mig och det blev en jätterolig kväll då fler och fler anslöt sig och det var nästan mer folk än kvadratmeter vid ett tillfälle. Alla förevigades ej på bild men det blir lätt så när man har för kul! 
 
Erika och Nora var där från Malmö/Lund, som jag saknat dessa människor <3 
 
Ellen, Fanny och Freja var där <3 
 
Christoffer & Emma. 
 
Nicco & Albin 
 
Adrian var där, så himla kul att träffa honom igen då han varit i Usa och rest runt. 
 
Denna bilden gör mig så skrattig. 
Och detta är antagligen kvällens skevaste men härligaste bild. Kvällen avrundades i köket vid tre tiden då vi fick den briljanta idén att göra squats med varandra på ryggen vilket slutade i nio fall av tio att folk ramlade ner på golvet. Åtta personer, mig själv inblandat somnade sen på diverese platser i den ganska trånga lägenheten, vaknade på morgonen av att ben, armar och annat var ihopslingrat och böjt åt icke ergonomiska håll och det var på det sättet inte den bekvämaste natten. Dagen efter blev inte särskilt produktiv då alla mest låg och masade i sängar och soffor, åt pizza och tittade på film/ lyssnade på musik om vartannat. 
 
 

RIVER EN VACKER DRÖM


 
Vad har du gjort idag? 
Jag har haft sovmorgon och käkade ägg till frukost innan jag skrev på en uppsats, tog sen en tur på stan men köpte inget innan jag begav mig till gymmet och så var jag hemma hos Betsy och Nicco en snabbis och så har jag lyssnat på Beyoncés senaste album typ hela dagen. 
Hur tror du andra uppfattar dig? 
Till en början ganska tyst men rätt snart efter det ganska babblig? Får ofta höra att jag verkar glad men vill inte spekulera i vad andra tror om mig för mycket, blir mest osäker då. 
När blev du rörd senast?
I lördags när mina vänner hade ordnat en överraskningfest åt mig för jag hade fyllt år, lägenheten var fylld av massa underbara människor och jag hade världens bästa kväll. Och grejen att folk hade tagit sig från massa andra städer också <3.  
Har du någon hobby?
Gillar ju att fota och trixa med sånt, annars mest att dricka vin på uteserveringar och carpa life. 
När grät du senast?
Blev lite gråtig igårkväll av okända anledningar, lite förrvirrad över livet nu helt enkelt.
När skrattade du senast? 
Kollade precis på ett avsnitt ur Vänner och Phoebe är nog ändå livets människa. 
En sak du önskar dig?
Att sommaren blir supervarm, jättelång och äventyrlig. 
Vad för sorts människor drars du till?
Människor med utstrålning, humor och glimten i ögat, gäller både vänner och killar. 
Vem var den senaste du pratade med?
Mamma. 
Vad ska du göra i helgen? 
Ska till Varberg på fredagkväll för att fira mammas födelsedag och på lördag är det ju valborg! 
Har du något favoritcitat? 
Många, två av dem är "Ingenting får hända dig, nej vad säger jag, allt måste hända dig och det måste vara underbart" & "people come and go, some are cigarette breaks and some are forest fires". 
Vad ser du framemot?
Att jag ska se Mumford & sons om ett par veckor, kommer bli magiskt! 
 
 
 
 
Upp