MY PINTEREST

 
Pinterest har blivit lite som ett smått beroende för mig, absolut bästa saken att göra när man har slötid och inte  känner för att vara produktiv. Älskar ju fina bilder och ord så här är ett utkast av mina olika boards osv. För att komma till min pinterest, klicka här
 
Ett album innehåller endast bilder på snygga outfits från det kalla vinterhalvåret, fullt av pälsar, snygga kappor och snasiga boots. Bästa grejen att leta inspo efter när man inte har någon aning om vad man ska ha på sig under de kallaste månaderna. 
 
Albumet med mest pins är denna med fina kärleksbilder, mycket  hångel, lyckorus,ihopslingrade ben och scener ur fina filmer. 
 
En annan board innehåller outfits som passar under de varma månader och det är mycket linné, kaftaner och ljusa tyger, längtar så mycket efter varmare tider nu. 
 
En annan favorit är min board med fina, sorgliga och klockrena citat. 
 
Har en board som innehåller bilder hur jag skulle vilja bo, mycket vita väggar med persiska mattor, snygga tavlor, fina parkettgolv och fina tak/uteplatser där man skulle kunna ha fest. Kan inte någon bara köpa mig en sån här lägga i Linnéstan så vore jag nöjd för livet. 
 
Fina män kan man inte få nog av och en board innehåller just enbart det, dregelvarning utlovas!
 
 
 En board innehåller tatueringar, har en liten dröm om att tatuera mig, men har svårt att dedikera mig till något speciellt så jag tror inte att jag kommer göra det, men dessa placeringar är så vackra. Vill nästan sno den där det står "explore" på armen rakt av.  
 
 
 
 
 
 
Listor | |
Upp