YOUNG FOREVER

 
 
Årets nästsista dag är här och jag ser mest framemot morgondagen, brukar oftast inte tycka om nyårsafton särskilt mycket med alla dess förväntingar om att det ska bli världens bästa dag. Men iår känns det mest som en kväll jag ska spendera med ett härligt och efterlängtat gäng som jag inte träffar speciellt ofta längre. Dessutom är det meningen att man ska klä upp sig och dricka bubbel hela dagen vilket jag något av det jag tycker om allra mest. Hoppas ni får ett fint avslut på det ganska knäppa, delvis sorgliga och delvis roliga året och låt oss göra 2016 till något utöver det ordinära. 
 
 
 
 

WHEN WE WENT TO BERLIN ON NEW YEARS EVE

 
Förra året kändes nyår mest ångestladdat och jobbigt så Johanna och jag bestämde oss för att fly till Berlin, spenderade tre dagar i den tyska huvudstaden då vi turistade, shoppade, träffade vänner och firade av 2014. 
 
 
På nyårsafton gick vi först runt på stan innan vi gick hem till hotellet för att fixa oss och dricka prosecco.
 
Något av de mest fabmoments i life när jag drack bubbel i en frottébadrock i världens mjukaste säng på ett alldeles för dyrt hotell. 
 
Kletade på massvis av glitter runt ögonen, lockade håret och satte på mig en svart och boxig klänning från weekday och var sen redo för att ta mig an natten. 
Fab friend. 
Sen var vi klara för att ge oss ut på stan och vi tog tunnelbanan till Brandenburger tor. 
 
Det var så himla mycket folk och vi träffade nya vänner, dansade till tysk pop/techno/knäpp musik, klättrade över staket, blev rädda för snubbar med smällare och hamnade på en skev efterfest. 
 

MY PINTEREST

 
Pinterest har blivit lite som ett smått beroende för mig, absolut bästa saken att göra när man har slötid och inte  känner för att vara produktiv. Älskar ju fina bilder och ord så här är ett utkast av mina olika boards osv. För att komma till min pinterest, klicka här
 
Ett album innehåller endast bilder på snygga outfits från det kalla vinterhalvåret, fullt av pälsar, snygga kappor och snasiga boots. Bästa grejen att leta inspo efter när man inte har någon aning om vad man ska ha på sig under de kallaste månaderna. 
 
Albumet med mest pins är denna med fina kärleksbilder, mycket  hångel, lyckorus,ihopslingrade ben och scener ur fina filmer. 
 
En annan board innehåller outfits som passar under de varma månader och det är mycket linné, kaftaner och ljusa tyger, längtar så mycket efter varmare tider nu. 
 
En annan favorit är min board med fina, sorgliga och klockrena citat. 
 
Har en board som innehåller bilder hur jag skulle vilja bo, mycket vita väggar med persiska mattor, snygga tavlor, fina parkettgolv och fina tak/uteplatser där man skulle kunna ha fest. Kan inte någon bara köpa mig en sån här lägga i Linnéstan så vore jag nöjd för livet. 
 
Fina män kan man inte få nog av och en board innehåller just enbart det, dregelvarning utlovas!
 
 
 En board innehåller tatueringar, har en liten dröm om att tatuera mig, men har svårt att dedikera mig till något speciellt så jag tror inte att jag kommer göra det, men dessa placeringar är så vackra. Vill nästan sno den där det står "explore" på armen rakt av.  
 
 
 
 
 
 
Upp